2014-04-04 02:23:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Figyeljen a párjára!

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyűgös, kedvetlen a mai napon. Semmi sem úgy alakul, ahogy szerette volna. De alighanem, most még az sem lenne jó, amit szeretett volna. Egyszerűen ilyen a kedve. Hamarosan túl lesz ezen a depressziós időszakán. Süttesse magát a napon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jó lenne, ha adna még egy esélyt a kapcsolatának, mielőtt végképp búcsút mondana neki. Habár úgy érzi, hogy ez már ama veszett fejsze nyele, valójában ez egyáltalán nincs így. Legyen már kicsit bizakodóbb! Van közös jövő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok beszédnek sok az alja. Ma is abba a hibájába esik, amibe szokott. Valamit szeretne elhallgatni, ezért rengeteget fecseg semmiségekről. A jegyén átvonuló Hold hatására azonban idővel mégsem tud úrrá lenni az érzelmein. Eltörhet a mécses.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Amit ma mondani fog a párjának, azt ő nem tudja elfogadni, hacsak nem olyan formában teszi, ami mégiscsak emészthető. A kegyetlenséget, a nyersességet azonban nem lehet lenyelni. Képzelje magát az ő helyébe, mikor fogalmaz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Eddig igaz volt a mondás: hallgatni arany. Mára azonban az ezüstös beszédet kellene bevetnie, ha eredményt akar elérni. A jó szó persze többet segít, mint a hangos. Hangolódjon rá az illetőre, akivel beszél! Az segít!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A teljesítménykényszer néha éppen hátráltatja az eredményességet. Ha örömmel teszi azt, amit tesz, akkor a lelke, a szelleme is szárnyalóbbá válhat, mintha erőszakosan akarja kicsikarni magából az eredményt. Persze mondani könnyű…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sajnos nem teheti meg továbbra is, hogy a babérjain üljön. A régmúlt eredményeit, sikereit, mára már senki nem értékeli úgy. Ha magába néz, tulajdonképpen még önmaga sem. Itt az ideje, hogy valami újba kezdjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jókedvű, vidám napra számíthat. A környezete is jól reagál a poénjaira, ma még a csipkelődést is inkább elnézik önnek. A Skorpiók csípős nyelve ma inkább fűszere az életüknek, mintsem megkeserítője. Persze ön is kedvesebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy közelgő nagy esemény miatt érezheti magát különösen felvillanyozva. Talán maga is szerepet vállal valamilyen formában, de mindenképpen részese akar lenni az eseményeknek. A tettei, sőt még a gondolatai is sokat számítanak az eredményben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz lesz ma úrrá lennie a borongós hangulatán. Ám mégis meg kellene próbálnia. Estére semmiképpen ne maradjon egyedül, szervezzen programot, hívja fel a barátait. Ha pedig valaki hívja, bárki is az, ne mondjon nemet!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Próbáljon meg diplomatikusabban kezelni egy konfliktust, akár a munkahelyén, akár a családjában merül fel a probléma. Ön hajlamos rá, hogy erőből akarjon győzni. Ez ma biztosan nem fog menni, csak megutáltatná magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Eddig azt a taktikát folytatta, hogy az egyik kezével adott, a másikkal elvett. Lehet, hogy nem anyagi, hanem inkább érzelmi téren cselekedett így. Sajnos az illető szemében mára már átláthatóvá vált ez a módszere. Így aztán nem is hat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: